📍IT S KOCH CHEMIE Day!!!

❗Nešto NOVO na tržištu BiH…

🔊Od danas i zvanično, kompanija MegaSolution dio je porodice “Koch Chemie” postavši generalni zastupnik za proizvode ove njemačke kompanije u Bosni i Hercegovini.

ŠTA JE KOCH CHEMIE❓
Koch Chemie je njemačka kompanija utemeljena 1968. godine. Kroz godine postojanja etablirala se kao vodeće lice u polju proizvodnje i distribucije proizvoda za čišćenje i njegu, na području hemijskih pranja, detalinga, radionica i industrije.

✅U više od 50 godina postojanja, Koch Chemie se razvio u međunarodni brend. Od juna 2017. kompanija je dio međunarodne Novarc grupe, koja podržava Koch Chemie na putu rasta i širenja. Osnivanjem svoje prve podružnice u SAD-u, Koch Chemie aktivno radi na svojoj globalnoj prisutnosti.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group), BMW, VW ili Audia što potvrđuje superiornu kvalitetu.

🧷Oslanjajući se na vještine, znanja i najmodernije tehnologije, Koch Chemi pouzdano se deklarira kao dinamično rastuća kompanija koja se pridržava najviših standarda kvalitete.

Detailing s Koch Chemie❓
✔Proizvodi Koch Chemia donose njemački kvalitet na području detailing usluge, njege i zaštite automobila.
Detailing s Koch Chemie preparatima garancija je detailinga s pet zvjezdica.

🔊Koch Chemie, tradicija koju karakteriziraju stalna poboljšanja i posvećenost detaljima.

📎Od sada najširu ponudu Koch Chemie proizvoda možete pronaći u Mega Solution poslovnici na adresi Bišće Polje bb, Mostar