O NAMA

Mi razumijemo važnost inovacija

Kompanija Megasolution Mostar osnovana je 2019. godine s vizijom pružanja najkvalitetnijih proizvoda u oblasti aparata za čišćenje, zadovoljavajući specifične potrebe kupaca u Bosni i Hercegovini.

Ponosni smo što smo ekskluzivni zastupnik renomiranog brenda Integrated Professional Cleaning (IPC) u Bosni i Hercegovini, čija težnja ka inovacijama i vrhunskom kvalitetu u oblasti čišćenja prepoznaje i ceni naša klijentela. Pored IPC-a kompanija Mega Solution u januaru postaje ekskluzivni zastupnik kompanije Koch-Chemie Gmbh, koja je u svijetu prepoznata kao jedna od vodećih fabrika autokozmetike.

Pored navedenih brendova, u svojoj ponudi imamo i renomirane italijanske brendove kao što su FraBer i Aral, koji su jedni od vodećih proizvođača sredstava za čišćenje. 

NAJBOLJI PROIZVODI U OBLASTI ČIŠĆENJA

Zašto baš proizvodi IPC Solutions?

IPC Grupa se ponosi svojom predanošću i timom preko 1.000 stručnjaka za čišćenje koji su posvećeni pružanju najboljeg iskustva svojim kupcima. Sa prisustvom u preko 120 zemalja, IPC Grupa pruža obimnu podršku – od stručnih saveta pre prodaje do finansijskih rešenja i neprekidne podrške nakon prodaje.

Od svog prvog uređaja za čišćenje predstavljenog 1965. godine u Njemačkoj, IPC je u samom vrhu inovacija u oblasti uređaja za čišćenje. Njihova predanost je potpuno zadovoljiti zahteve i očekivanja kupaca i zainteresovanih strana, pridržavajući se najviših standarda kvaliteta, sigurnosti i zaštite okoline.

Važno je naglasiti da IPC, iz godine u godinu, doprinosi uštedi električne energije i maksimizira korišćenje reciklirane plastike, odražavajući njihovu posvećenost održivom poslovanju.

U saradnji sa IPC-om, Megasolution Mostar pruža pouzdane, inovativne i visokokvalitetne proizvode iz oblasti čišćenja, postavljajući standarde na tržištu i obezbeđujući efikasna rešenja za sve potrebe čišćenja u Bosni i Hercegovini.

Mega Solution je ponosni generalni zastupnik prestižnog brenda Koch-Chemie u Bosni i Hercegovini. Kroz naše partnerske odnose s ovim renomiranim nemačkim proizvođačem hemijskih proizvoda za automobile, nudimo najviše standarde kvaliteta i inovacije u oblasti autohemije na našem tržištu.

Koch-Chemie, sa sjedištem u Njemačkoj, je poznat kao lider u razvoju i proizvodnji profesionalnih hemijskih proizvoda za održavanje i čišćenje automobila. Sa bogatim nasljeđem koje seže daleko u prošlost, Koch-Chemie se ističe kao sinonim za kvalitet, inovaciju i pouzdanost.

Koch-Chemie postavlja standarde u autoindustriji već decenijama, obezbjeđujući efikasne proizvode koji su prilagođeni raznovrsnim potrebama profesionalaca u autoindustriji, kao i entuzijasta koji brinu o svom vozilu.

Kroz saradnju sa Koch-Chemie, Mega Solution je posvećena pružanju najboljih proizvoda i podrške našim klijentima u Bosni i Hercegovini, omogućavajući im da održe svoja vozila u besprekornom stanju i istaknu se na putevima. Vaša zadovoljstva i uspeh su naš prioritet, a Koch-Chemie je ključni partner u postizanju tih ciljeva.

Mega Solution d.o.o.

Bišće polje bb

info@megasolution.ba

+387 36 283 222
+387 61 444 515
+387 61 269 888

ID BROJ: 4228006470004

PDV BROJ: 228006470004

Registracija: Tt-O-607/19, Opštinski sud u Mostaru

TRN: 1027140000012567, Union Banka d.d. Sarajevo

Direktor: Šoše Džemil