O MEGASOLUTION MOSTAR

Mi razumijemo važnost inovacija

Kompanija Megasolution Mostar osnovana je 2010. godine, s ciljem omogućavanja najboljih proizvoda iz oblasti aparata za čišćenje za potrebe kupaca u Bosni i Hercegovini.

Kao najbolji i najkvalitetniji proizvodi u ovoj oblasti, prepoznat je brend proizvođača Integrated Professional Cleaning (IPC), čiji zastupnik u Bosni i Hercegovini postaje Megasolution Mostar. Tako danas u ponudi Megasolutiona imamo visoko kvalifikovane kvalitetne proizvode iz kategorija:

Megasolution u 2021. godini radi na proširenju svoje ponude, te tako svakim danom dodaje nove proizvode i omogućuje kupcima kupovinu proizvoda, koji je potreban baš po njihovoj želji, a sve to u Bosni i Hercegovini.

image
NAJBOLJI PROIZVODI U OBLASTI ČIŠĆENJA

Zašto baš proizvodi IPC Solutions

Sa više od 1.000 stručnjaka za čišćenje posvećenih svojim kupcima, Integrated Professional Cleaning IPC Grupa je aktivna u preko 120 zemalja pružajući usluge i pomoć, od pretprodajne podrške do finansijskih instrumenata, pa do usluge nakon prodaje.

IPC grupa je napravila svoj prvi uređaj za čišćenje još davne 1965. godine, koji su predstavili u Njemačkoj, gdje je i danas sjedište kompanije. Od tada pa do danas IPC zauzima značajnu ulogu u oblasti uređaja za čišćenje kako za kućanjske, tako i za industrijske potrebe.

Primarno je opredjeljenje IPC-a da u potpunosti zadovolji zahtjeve i očekivanja svojih kupaca i zainteresiranih strana u skladu sa obaveznim zahtjevima i onima ugovorenim u skladu sa predviđenim korporativnim politikama o kvaliteti, sigurnosti i okolišu koje je utvrdila uprava.

Pored svega IPC svake godine pomaže u povećanju uštede električne energije i maksimiziranju upotrebe reciklirane plastike.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ. SNAGA.

Saznajte informacije o proizvođaču IPC Solution

Sa više od 1.000 stručnjaka za čišćenje posvećenih svojim kupcima, IPC Grupa je aktivna u preko 120 zemalja pružajući usluge i pomoć, od pretprodajne podrške do finansijskih instrumenata, do usluga nakon prodaje.

Fokus na
Inovacije

Pažnja prema brzo promjenjivim potrebama tržišta dovela je do toga da je IPC razvio odjel za istraživanje i razvoj koji je snažno fokusiran na proučavanje mašina i sistema s visoko inovativnim tehnološkim sadržajem.

Trening

IPC ima četiri centra za obuku u Italiji, po jedan za svaku poslovnu jedinicu, gdje se svake godine našim partnerima pruža više od 5.000 sati tehničke i komercijalne obuke.

Prilagođena
Rješenja

Kontinuirana komunikacija i sposobnost osluškivanja potreba naših kupaca i tržišta, IPC je uspio posvetiti dio svog izuzetno proaktivnog područja istraživanja i razvoja razvoju i prototipiranju rješenja po mjeri.