Fra-Ber Bac 50 5kg

42,00 KM

Deterdžent za higijenu i zaštitu od mirisa na bazi kvartarne amonijumove soli za površine koje se mogu prati za kućnu, civilnu i industrijsku upotrebu.

Kategorija: Oznake: ,

DETERDŽENT I KONCENTRIRANI ADITIV ZA HIGIJENIZACIJU I PROTIV MIRISA.
Deterdžent za higijenu i zaštitu od mirisa na bazi kvartarne amonijumove soli za površine koje se mogu prati za kućnu, civilnu i industrijsku upotrebu. Djeluje tako što prodire u površinski sloj prljavštine, kombinujući svoje čišćenje i higijensko djelovanje. Pomaže u uklanjanju klica i bakterija zajedno sa prljavštinom za efikasan osjećaj čistoće i bez neugodnih mirisa u prostorijama. Njegovo trostruko čišćenje, higijena i djelovanje protiv mirisa posebno je cijenjeno za tretman površina u klaonicama, ribarnicama, ali i zglobnim i hladnjačama.
djelovanje protiv mirisa i fluidizacije za prečistače, bazene, zidove, crijep, drvo, rezervoare za vodu za industrijsku upotrebu, rashladne tornjeve i sisteme.
aditiv za pripremu formula deterdženta sa higijenskim učinkom.
SADRŽI POVRŠINSKO AKTIVNU SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I HIGIJENIZACIJU.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Redovno čišćenje površina: 5 ml u 1 l vode (0,5% rastvor).
Intenzivno čišćenje sa visokim efektom higijene za mokri, normalni ili mašinski način/održavanje bazena-prečistača (svake 2 nedelje): 120 ml u 4 l vode (3% rastvor).
Dubinsko/neplanirano/intenzivno čišćenje bazena-prečistača: 400 ml u 4 l vode (10% rastvor).
Sačekajte 5 do 30 minuta prije ispiranja.
Korištena koncentracija ovisi o području primjene i potrebnom nivou čišćenja i higijene.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fra-Ber Bac 50 5kg”