Akcija!

Koch Chemie Copo Star BMP-G 10kg – sredstvo za čišćenje podova

85,00 KM 55,25 KM

Visoko alkalno sredstvo za čišćenje sa niskim stepenom pjene, bez fosfata i otapala, za uklanjanje najtvrdokornijih prljavština kao što su ulje, mast, prljavština iz okoliša, granitna prašina, abrazija gume, itd.

Kategorija:

Visoko alkalno sredstvo za čišćenje sa niskim stepenom pjene, bez fosfata i otapala, za uklanjanje najtvrdokornijih prljavština kao što su ulje, mast, prljavština iz okoliša, granitna prašina, abrazija gume, itd. Zbog svojih ogromnih svojstava razbijanja prljavštine, idealan je za podove u radionicama, čišćenje industrijskih, motornih i komercijalnih vozila (šasije, cerade, itd.) i za uklanjanje podnih brtvi na bazi kopolimera. Optimalno pogodan za postrojenja za prečišćavanje bioloških servisnih voda. Uz odobrenje Daimlera. Brzo odvajanje prema ÖNORM 5106.

Preporuka za aplikaciju
U zavisnosti od stepena prljavštine: Čišćenje radioničkog i industrijskog poda: 1:20 do 1:80. Nanesite čišćenje motora, šasije kamiona i cerade: 1:5 do 1:25 i čišćenje čeličnih felgi: 1:2 do 1:8 po cijeloj površini, ostavite da djeluje kratko i temeljito isperite visokotlačnim čistačem. Uklanjanje podnih obloga na bazi kopolimera: 1:2 do 1:5

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Copo Star BMP-G 10kg – sredstvo za čišćenje podova”