Koch Chemie Interior Scrubber spužvica za interijer

18,00 KM

Koch Chemie Interior Scrubber spužvica za interijer je visokokvalitetni jastučić za čišćenje prikladan za gotovo sve površine interijera, kao što su plastika, koža, vinil i presvlake čekinjastom tkaninom poput kista. Čvrsta, ali nježna vlakna prodiru duboko u slojeve i konture tkanine. Koristite u kombinaciji s Koch Chemie Pol Star APCom za impresivno dubinsko čišćenje bilo koje površine interijera.

Kategorija:

Koch Chemie Interior Scrubber spužvica za interijer je visokokvalitetni jastučić za čišćenje prikladan za gotovo sve površine interijera, kao što su plastika, koža, vinil i presvlake čekinjastom tkaninom poput kista.

Četkaste površine spužvice posebno su prikladne za uklanjanje ukorijenjene prljavštine. Čvrsta, ali nježna vlakna prodiru duboko u slojeve i konture tkanine. Koristite u kombinaciji s Koch Chemie Pol Star APCom za impresivno dubinsko čišćenje bilo koje površine interijera.

Koch Chemie Interior Scrubber spužvica za interijer je idealna u kombinaciji s vašim omiljenim sredstvom za čišćenje kože ili vinila kako biste uklonili prljavštinu, nečistoće i masnoće s kože i vinila.

Čvrsta, ali nježna vlakna prodiru duboko u pore i konture tkanine tako da nećete propustiti nijednu mrlju, dok osjetljivi interijer ostaje bez ogrebotina.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Interior Scrubber spužvica za interijer”