Mašina za pranje i čišćenje podova IPC CT110 BT85

CT110 BT85 je samohodna mašina koja ima postepenu kontrolu brzine za naprijed i nazad a pritisak na četke za ribanje može se postepeno regulisati.

CT110 BT85
je podna mašina za pranje i čišćenje podova koja ima visoku efikasnost. Mašina ima veliki spremnik čiste vode od čak 100 litara i spremnik prljave vode od 110 litara što joj osigurava dugo vrijeme rada. Ova mašina je samohodna i ima postepenu kontrolu brzine za naprijed i nazad a pritisak na četke za ribanje može se postepeno regulisati. Pregled baterija, filtera i crijeva vrlo je jednostavan, jer se cijelo tijelo može nagnuti unazad i u stranu. Karoserija je izrađena od polipropilenske plastike otporne na udarce.

CT110 BT85 ima standardno programirana 4 programa pranja.

Prvi program je standard, u kojem su pritisak četke i zapremina vode unaprijed programirani, drugi program je automatski, u kojem se pritisak četke i zapremina vode automatski prilagođavaju brzini, treći program je ECO u kojoj mašina koristi minimalnu količinu vode. U četvrtom programu se pritisak četke i količina vode automatski podešavaju u skladu sa brzinom, gdje mašina automatski miješa pravu količinu deterdženta sa vodom. To čini ovu mašinu vrlo jednostavnom za upotrebu.

Prednosti:

Moćan motor – ugao nagiba 16%

Pouzdanost – jednostavan elektronički koncept

Jednostavno servisiranje – puni pristup unutrašnjim dijelovima

Velika upravljivost – minimalni radijus okretanja 190 cm

Ključne tehničke karakteristike:

Max. produktivnost: 5525 m2/h

Radna površina: 850 mm

Širina usisne stope: 1010 mm

Spremnik za vodu: 110 l / 115 l

Trajanje baterije: 240 min

Maksimalna brzina: 6,5 km/h

Težina: 145 kg

Dimenzije: (d) 1504 x (š) 909 x (v) 1201 mm

Više informacija:

email: info@megasolution.ba | mob: +387 61 444 515

Garancija 2 godine.

 

Sve mašine i rezervni dijelovi dostupni kod nas dolaze iz Italije, koje karakteriše visoki kvalitet. Svi ovi proizvodi namijenjeni su uglavnom kompanijama za čišćenje i ustanovama koje se svakodnevno bave održavanjem čistoće na svom radnom mjestu.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mašina za pranje i čišćenje podova IPC CT110 BT85”