Visokotlačni perač IPC PW-H61/4 D2017P4 T (VAP)

IPC PW-H50 D2017P4 T je idealna mašina za autopraonice, poljoprivredu, izvođače radova, autoservise itd.

PW-H61/4 D2017P4 T

je moderna i moćna mašina za pranje (vruća voda) napravljena za optimalne performanse. Ima robusnu konstrukciju i dobru operativnu pouzdanost, kao i vrlo nizak nivo buke. Mašina je opremljena regulacijom nivoa na rezervoaru za gorivo i osiguračem za pritisak vode koji zaustavlja plamenik u slučaju nedostatka vode.

Stajaća komora za sagorevanje sa dvostrukom zavojnicom za grijanje maksimalno koristi toplotnu energiju. Sve električne komponente na instrument tabli imaju 24-voltnu kontrolnu struju, što joj omogućava dug život. Dodavanje deterdženata kontrolira se iz mašine, što je čini savršenom za korisnike koji žele visoku temperaturu vode u kombinaciji s velikom količinom vode.

Idealno je za autopraonice, poljoprivredu, izvođače radova, autoservise itd. Mašina se isporučuje standardno sa pištoljem visokog pritiska koji ima jednostavnu cijev za raspršivanje sa mlaznicom HT, turbo mlaznicom, crijevom visokog pritiska od 10 metara i ubrizgavačem za hemikalije pod visokim i niskim pritiskom.

Prednosti:

Odličan i dug životni vijek

Odvojeni neopterećeni ventil

START/STOP sistem

Lako se kreće po bilo kojoj površini

Ključne tehničke karakteristike:

Radni pritisak: 200 bar

Protok vode: 1000 l/h

Radna snaga: 6,4 kW

Spremnik za detrdžent: 22 l

Pumpa / Glava za pumpu: IPC Plunger / Mesing

Klipovi: Keramika

Težina: 140 kg

Dimenzije: (d) 1100 x (š) 700 x (v) 900 mm

Više informacija:

email: info@megasolution.ba | mob: +387 61 444 515

Garancija 2 godine.

 

Sve mašine i rezervni dijelovi dostupni kod nas dolaze iz Italije, koje karakteriše visoki kvalitet. Svi ovi proizvodi namijenjeni su uglavnom kompanijama za čišćenje i ustanovama koje se svakodnevno bave održavanjem čistoće na svom radnom mjestu.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Visokotlačni perač IPC PW-H61/4 D2017P4 T (VAP)”